Reserveren

U kunt in de winkel afspraken maken om goederen te reserveren. Dat kan alleen voor korte tijd. Ziet u iets op deze website en het bevalt u, bel dan even en overleg over mogelijke reservering. Het kan zijn, dat het net verkocht is, maar even bellen is weten.

Halen / brengen van goederen

Aangekochte meubels, die u niet zelf kunt vervoeren, kunnen door ons tegen een vergoeding bij u thuis gebracht worden. De prijs wordt direct bij de koop afgesproken.

Spullen bij ons brengen kan alleen op maandag- en donderdagochtend van 9 – 12 uur en zaterdagochtend van 10 – 12 uur!  We werken coronaproof! Rijd voor de winkel langs achterom. U kunt lossen bij het magazijn en daarna rechtdoor ons terrein weer verlaten. U kunt NIET via het magazijn naar de winkel. Bezoek onze winkel alleen op de openingstijden! Ziet u niemand bij het magazijn? Bel ons!

Heeft u goederen voor ons en kunt u ze niet zelf te brengen, dan kunnen wij ze bij u ophalen. De goederen moeten nog wel in een redelijke tot goede staat zijn. Het aantal “ophaal”-kilometers moet redelijk zijn. Ook hier weer is bellen weten.

Ook halen wij gehele boedels (geen afval) op en desgewenst leveren wij de woning schoon op. Wij kunnen dit doen voor een schappelijke prijs, doordat wij uitsluitend met vrijwilligers werken. Bel ons voor een afspraak en wij komen op de locatie even kijken. Wij kunnen dan direct tot een prijsafspraak en regeling komen.

Afval

Afgedankte huishoudelijke apparaten met een stekker kunnen wij verwerken. Al het andere AFVAL, dus zaken die niet meer verkoopbaar zijn, kunt u inleveren bij elk gemeentelijk afval depot.